.

R A D I O F E S T 2 0 11 – edicioni i VII-të

Posted By rdiogjk On Tuesday, April 30th, 2013 With 0 Comments

Më 13 mars 2011 në Gjakovë me organizim të Radio Gjakoves mbahet edicioni i shtatë i festivalit të radiostacioneve shqiptare, RADIOFEST.

Rreth 20 radiostacione nga Kosova, Shqipëria dhe Maqedonia kishin sjellur një llojllojshmëri temash në zhanrin e reportazheve dhe spoteve publicitare.

Mbrëmja finale u mbajt në ambientit të Hotel “President” me mbështetjen e Kuvendit Komunal të Gjakovës si dhe disa miqve tjerë afaristë, dhe e cila u përshkrua me një program kulturo-artistik, ku përformuan edhe këngëtarë e grupe të shquara të muzikës popullore dhe argëtuese.

ÇMIMET NË “RADIOFEST ’11”

Kategoria: RADIOREPORTAZH

Çmimi i I-rë: RADIO PRIZRENI
Emërtimi: TRAGJEDIA E KRUSHES SË VOGËL, autor: Shefajet BERISHA

Çmimi i II-të: RADIO PEJA
Emërtimi: ZHDUKJA E ZEJEVE TRADICIONALE, autor:

Çmimi i III-të: RADIO SHKODRA
Emërtimi: MIGRACIONI I POPULLSISË SË KOMUNËS SË DAJQIT TË SHKODRËS, autor:


Kategoria:
 RADIOMARKETING-PUBLICITET

Çmimi i I-rë: Radio Kosova (Prishtinë)
Çmimi i II-të: RADIO + (Prishtinë)
Çmimi i III-të: Radio Fieri

Mirënjohje e veccantë për realizimi të mirë teknik: Radio Saranda dhe Top Iliria Radio.

ÇMIMI DAVID CHARTIER – gazetari më i mirë
SHEFAJET BERISHA (Radio Prizreni)

ZËRI MË I MIRË RADIOFONIK:
NDERIM NEZIRI (Radio Gjakova)

Foto galeria

[nggallery id=3]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *