.

Një kafe me Ismet Pejën

Një kafe me bilbilin jo vetëm të Kosovës, por gjithë kombit. Një bisedë me Ismet Pejën për të na treguar më tepër nga jeta e tij. Pa harruar muzikën, ai na flet për disa projekte që i janë dedikuar atij, por edhe ato të tijat. Jep dhe komentin e tij për lidhjen Gjakovë-Shkodër. Do ta pimë një kafe për 15 minuta ndoshta shpejt. More...

by rdiogjk | Published 8 years ago
By rdiogjk On Tuesday, September 3rd, 2013
0 Comments

Vali i dashuruar në… muzikën

Vali Kuqin e njohim fillimisht si këngëtarë i cili ka interpretuar në festivale të ndryshme për fëmijë ku dhe u shpërblye me çmime të shumta. Vjen nga një familje këngëtarësh të cilët ndikojnë pozitivisht More...

By rdiogjk On Monday, August 26th, 2013
0 Comments

Flaka(danja) e skenës!

E lindur në Kosovë, 1985, mezopranoja nga Gjakova, Flaka Goranci, qysh si e re kishte një afinitet për pianon dhe muzikën klasike. Talenti i saj u zhvillua natyrshëm dhe u legjitimua edhe më shkallën e shkollimit More...

By rdiogjk On Saturday, August 24th, 2013
0 Comments

“NA” synon tregun ndërkombëtar

Emri “NA” që do të thotë (NE). Edhe pse është emër i shkurtër, historia e suksesit te këtij rok bendi është shumë e gjatë. “NA” lindi ne tetorin e pasluftës të vitit 1999. Në fillim More...

By rdiogjk On Tuesday, July 9th, 2013
0 Comments

Valon Shehu mes Shqiperisë dhe Kosovës

Këngëtari Valon Shehu u bë kohë që po ndan jeten e tij mes Shqipërisë dhe Kosovës duke qenë se ai ishte i angazhuar në Top Channel me emisione të ndryshme të këtij televizioni. Këto ditë është More...

By rdiogjk On Thursday, June 27th, 2013
0 Comments

Mbajeni mend këtë emër: Vlona Boshnjaku

Ajo është aq elegante sa drejtimi për të cilin studion. Ajo është aq serioze në studime sa muzika që dashuron. Ajo ka befasuar të gjithë ata që e kanë dëgjuar dhe të gjitha ata besojnë se suksesi More...