.
Published On: Tue, Aug 15th, 2017

Xhamia e Hadumit dhe Teqja e Sheh Banit në pulla postare

Share This
Tags

Posta e Kosovës ka lansuar në treg pullat postare me objektet e trashëgimisë kulturore të Gjakovës.

Bëhet fjalë për objektet e Xhamisë së Hadumit dhe Teqesë së Sheh Banit.

Muajin e kaluar Posta e Kosovës ka lansuar pullën postare të Urës së Shejtë, si dedikim për garat e kërcimeve në ujë.