.

Marketing

Posted By rdiogjk On Monday, October 1st, 2012 With 0 Comments

Reklamimi online është një nga format më të reja të marketingut dhe si i tillë është një investim i qëlluar, sidomos në faqet që gëzojnë një besueshmëri të madhe tek publike dhe një seriozitet në punën e tyre.

Radio Gjakova, duke u shpallur si mediumi më i besuar në Komunën e Gjakovës , ka qenë gjithnjë i preferuari i bizneseve më të sukseshme të qytetit tonë për të reklamuar aktivitetet e tyre afariste. Radio Gjakova, në anën tjetër, ju ka shpërblyer besimin duke i ndihmuar ato të arrijnë më lehtë tek suksesi me cmime të volitshme.

Me të njejtën seriozitet dhe synim pjesa e marketingut e radios është shpërngulur edhe në web-faqen www.radiogjakova.info. Objektivi ngelet i njejtë: të afrojmë klientin tek Ju.

Për të marrë ofertat e marketingut, jeni të lutur të na kontaktoni në:

E-mail adresen:
info@radiogjakova.info
radiogjakova@yahoo.com
radiogjakova@hotmail.com

Nr e telefonit:
0390 322 383
0390 320 797
+377 44 12 33 77

Comments are closed.