.

R A D I O F E S T 2 0 1 4 – Konkurs

Radio Gjakova me kënaqësi ju fton të jeni pjesë e aktivitetit përkatësisht e Edicionit të dhjetë të Fastivalit Mbarëkombëtar të Radiostacioneve “RADIOFEST 10 ” të cilit këtë vit i bashkohet edhe shënimi të 35 vjetorit të fillimit të punës së Radio Gjakovës. Presim krijimtarit tuaja në fushën e radio-reportazhës, Raport More...

by rdiogjk | Published 10 years ago
By rdiogjk On Thursday, October 16th, 2014
0 Comments

R A D I O F E S T 2 0 1 3 – edicioni i IX-të

Në Gjakovë, më 27 dhjetor 2013 u mbajt për herë të nëntë Festivali Mbarëkombëtar i Radiostacioneve “RADIOFEST”. Në këtë ngjarje të rëndësishme morren pjesë 23 radiostacione nga Kosova, More...

By rdiogjk On Thursday, October 16th, 2014
0 Comments

R A D I O F E S T 2 0 1 2 – edicioni i VIII-të

Më 17 nëntor 2012 në Pallatin e Kulturës “Asim Vokshi’ në Gjakovë është mbajtur edicioni i tetë i festivalit mbarëkombëtar të radiostacioneve “RADIOFEST”. Festivali tradicional  i radiove More...

By rdiogjk On Thursday, October 16th, 2014
0 Comments

R A D I O F E S T 2 0 11 – edicioni i VII-të

Më 13 mars 2011 në Gjakovë me organizim të Radio Gjakoves mbahet edicioni i shtatë i festivalit të radiostacioneve shqiptare, RADIOFEST. Rreth 20 radiostacione nga Kosova, Shqipëria dhe Maqedonia kishin sjellur More...

By rdiogjk On Thursday, October 16th, 2014
0 Comments

R A D I O F E S T 2 0 0 8 – edicioni i V-të

Jubileu i pestë i RADIOFEST-it u mbajt më 22 nëntor të 2008-s në sallen univerzale të Pallatit të Kultures “Asim Vokshi” në Gjakovë. Shpallja e me të mirëve, si zakonisht, u shoqërua dhe nga një More...

By rdiogjk On Thursday, October 16th, 2014
0 Comments

R A D I O F E S T 2 0 0 7 – edicioni i IV-të

Më 22 dhjetor 2007 për të katërten herë rradhazi u mbajt në Pallatin e Kultures “Asim Vokshi” në Gjakovë, festivali tashmë tradicional i radiove, RADIOFEST. Në këtë edicion u vlerësuan mbi 25 prurje More...

By rdiogjk On Thursday, October 16th, 2014
0 Comments

R A D I O F E S T 2 0 0 6 – edicioni i III-të

Me organizim të Radio Gjakovës dhe me mbështetjen e Ministrisë së Kultures, Rinisë, Sportit dhe Çështjeve Jorezidente, për të tretin vit rradhazi u mbajt festivali i radiostacioneve RADIOFEST. Në këtë More...

By rdiogjk On Thursday, October 16th, 2014
0 Comments

R A D I O F E S T 2 0 0 5 – edicioni i II-të

Në 26-vjetorin e punës dhe krijimtarisë, radiostacioni më i vjetër lokal në Gjakovë, Radio Gjakova, për të dytin vit më rradhë organizoj festivalin e radiove RADIOFEST. Për dallim nga viti paraprak, More...

By rdiogjk On Thursday, October 16th, 2014
0 Comments

R A D I O F E S T 2 0 0 4 – edicioni i I-rë

Më 27 dhjetor 2004 në restaurant “Oita 2” në Gjakovë u mbajt mbrëmja finale e RADIOFESTI-it të I-rë. Me një program kulturo-artistik, me pjesëmarrjen e këngëtarëve dhe humoristëve më të mirë, More...