.

“Universal”

Emision qё  vjen çdo ditё nga ora 15:15 deri nё orёn 16:00 pёr  tё  sjellё informacione nga fusha tё ndryshme dhe muzikё nga tё gjitha zhanret muzikore. Nё njё pёrmbajtje tё ndryshme pёr gjatё secilёs ditё ju vjen çdo herё e mё i freskёt. Tё Hёnёn – Teknologji  & Pop. Tё Marten  – Lifestyle & Hip-Hop More...

by rdiogjk | Published 11 years ago
By rdiogjk On Thursday, October 4th, 2012
0 Comments

VIKENDI RINOR

Emisioni ‘Vikendi Rinor’ transmetohet çdo te shtune prej ores 15:15 deri ne oren 17:00, Biografia e nje personaliteti te shquar, kuriozitetet dhe mysafiri ne studio jane pjese te perhershme te ketij More...

By rdiogjk On Monday, October 1st, 2012
0 Comments

RADIO-REVISTA

Përmes edicioneve kryesore të lajmeve dëgjuesit e rajonit të Gjakovës kanë mundësi të informohen më gjerësisht rreth problemtaikave aktuale nga fusha të ndryshme. Në këto edicione sjellim mini-intervista More...

By rdiogjk On Monday, October 1st, 2012
0 Comments

INFO SHKURT

Në edicionet e lajmeve të shkurta që zgjasin 5 minuta sjellim informata aktuale që kanë të bëjnë me zhvillimet politike, ekonomike, kulturore e sportive në përmasat lokale, vendore dhe rajonale. Koha e More...

By rdiogjk On Monday, October 1st, 2012
0 Comments

NË VALËT E MËNGJESIT

Transmetohet nga e hëna deri të shtunën prej orës 8.00 deri në 10.00. Është I tipit informativo-argëtues. “Në valët e mëngjesit”, përmban informacione – servis lajme, biseda në studio për temat More...

By rdiogjk On Monday, October 1st, 2012
0 Comments

BUQETË DËSHIRASH

‘Buqetë dëshirash’ është hapsira që i jepet dëgjuesve të radios, që përmes telefonatave apo SMS-ave, të mund të kërkojnë këngën e tyre të preferuar. Ajo transmetohet në dy termine, paradite More...

By rdiogjk On Monday, October 1st, 2012
0 Comments

E DIELA ARGËTUESE

Transmetohet cdo të diele me fillim prej ores 07:00. Është i karakterit informativ, dokumentar, sportive dhe argëtues. I dedikohet dëgjuesve të të gjitha shtresave sespe brenda këtij programi ka emisione More...

By rdiogjk On Monday, October 1st, 2012
0 Comments

MOZAIKU I MBRËMJES

Eshtë një  mozaik blloqesh, emisionesh e  rubrikash nga më të ndryshmet dedikuar shijes, interesit dhe disponimit të audiences së Radio Gjakovës që emetohet ccdo të enjte nga ora 20. Pos blloqeve e rubrikave More...

By rdiogjk On Monday, October 1st, 2012
0 Comments

Radioaktiv

Transmetohet çdo të shtunë prej orës 17’30 – 20’00 emision i cili realizohet përmes rubrikave të ndryshme si, “Top Charts” Hitet e fundit, këngë që pushtojnë toplistat. Janë More...

By rdiogjk On Monday, October 1st, 2012
0 Comments

VALA E RINISË

Transmetoht cdo të diele prej orës 18.00 deri në orën 20.00. Është kontaktues dhe më tepër argëtues. Realizohen tema rinore dhe organizohen anketa të muzikës së popullarizuar.  More...