.

R A D I O F E S T 2 0 0 5 – edicioni i II-të

Posted By rdiogjk On Wednesday, April 10th, 2013 With 0 Comments

Në 26-vjetorin e punës dhe krijimtarisë, radiostacioni më i vjetër lokal në Gjakovë, Radio Gjakova, për të dytin vit më rradhë organizoj festivalin e radiove RADIOFEST.

Për dallim nga viti paraprak, në RADIOFEST ’05 interesimi i radiostacioneve kosovare për të marrë pjesë ka qenë më i madhë, por në mungesë mjetesh materiale ky projekt nuk është realizuar në mënyrë të kënaqshme.

Më 23 dhjetor 2005 në restaurant “Oita 3” u bë kumtimi i rezultateve për 15 radiot pjesëmarrëse, e cila u shoqërua nga një program kulturo-artistik. Punimet u vlerësuan nga përfaqësuesit e radiostacioneve pjesëmarrëse.


ÇMIMET NË “RADIOFEST ‘05”

Kategoria: RADIORERPOTAZH

Çmimi i I-rë: RADIO GJAKOVA
Emërtimi: MË SHUMË SE NJË DHURATË, autore: Shpresa QARKAXHIJA

Çmimi i II-të: RADIO VIZIONI (Podujevë)
Emërtimi: MERDARI, autor: Fazli VELIU

Çmimi i III-të: RADIO MALISHEVA
Emërtimi: STOICIZMI I ÇELIKUT, autor: Habib ZOGAJ


Kategoria:
RADIOMARKETING – PUBLICITET

Çmimi i I-rë: RADIO PLUS (Prishtinë)

Çmimi i II-të: VALA RINORE (Prishtinë)

Çmimi i III-të: RADIO MALISHEVA

Comments are closed.