.

R A D I O F E S T 2 0 0 7 – edicioni i IV-të

Posted By rdiogjk On Wednesday, April 10th, 2013 With 0 Comments

Më 22 dhjetor 2007 për të katërten herë rradhazi u mbajt në Pallatin e Kultures “Asim Vokshi” në Gjakovë, festivali tashmë tradicional i radiove, RADIOFEST.

Në këtë edicion u vlerësuan mbi 25 prurje nga mbi 20 radiostacione lokale dhe kombëtare nga të gjitha trevat shqiptare. Si zakonishtnë dy kategroti: radioreportazh dhe marketing.

Pos çmimeve tradicionale, çmimi special i RADIOFEST ’07 shkoj për tri radiot kombëtare: Radio Tirana, Radio Kosova dhe Radio Dukagjini.

Mbrëmja finale u shoqërua dhe me program kulturo-artistik me pjesëmarrjen e shumë artistëve shqiptarë.

Juria në përbërje të Jaho Margjekaj (Radio Tirana), Shaban Arifaj (Radio Kosova) dhe Feim Kurhasani (Radio Dukagjini) dhanë vlerësimet e tyre për më të mirët.

ÇMIMET NË “RADIOFEST ‘07”

Kategoria: RADIOREPORTAZH

Çmimi i I-rë: RADIO PRIZRENI
Emërtimi: ARTIZANATET NË QYTETIN MUZE, autor: Shefajet BERISHA

Çmimi i II-të: RADIO DRENICA (Skënderaj)
Emërtimi: TONI BLERI SHQIPTAR, autor: Murat MUSLIU

Çmimi i III-të: RADIO VIZIONI
Emërtimi: VARFËRIA, autor: Fazli VELIU

Kategoria: RADIOMARKETING-PUBLICITET

Çmimi i I-rë: TOP RADIO (Gjakovë)

Çmimi i II-të: RADIO + (Prishtinë)

Çmimi i III-të: RADIO YLBERI (Mitrovicë)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *