.

R A D I O F E S T 2 0 0 8 – edicioni i V-të

Posted By rdiogjk On Wednesday, April 10th, 2013 With 0 Comments

Jubileu i pestë i RADIOFEST-it u mbajt më 22 nëntor të 2008-s në sallen univerzale të Pallatit të Kultures “Asim Vokshi” në Gjakovë.

Shpallja e me të mirëve, si zakonisht, u shoqërua dhe nga një program kulturo-artistik i përgatitur veçanërisht për këtë mbrëmje.

Juria që vlerësoi materialet në RADIOFEST ’08 ishte e përbërë nga: Bruno Shllkau (artist nga Shkodra), Agim Byci (shkrimtar, publicist, ish-drejtor i Radio Gjakoves) dhe Shpresa Qarkaxhija (redaktore e Radio Gjakoves).

RADIOFEST-i i pestë solli për herë të parë dhe një fitues nga Shqipëria në gjininë e radioreportazhit.

ÇMIMET NË “RADIOFEST ‘08”

Kategoria: RADIOREPORTAZH

Çmimi i I-rë: RADIO SHKODRA
Emërtimi: JETA KULTURORE NË SHKODËR, autor: Ardian HOTI

Çmimi i II-të: RADIO DRENICA (Skënderaj)
Emërtimi: NJË SHEKULL JETË, autor: Murat MUSLIU

Çmimi i III-të: RADIO KOSOVA (Prishtinë)
Emërtimi: FESTIVALI PËR DERVISH SHAQEN autor:

Kategoria: RADIOMARKETING-PUBLICITET

Çmimi i I-rë: RADIO YLBERI (Mitrovicë)

Çmimi i II-të: RADIO + (Prishtinë)

Çmimi i III-të: RADIO KAÇANIKU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *