.

PROGRAMET PER FËMIJË

Transmetohet cdo dite prej ores 10:05 deri më 10:30 dhe për temë ka aktulaitetin e femijeve. Është i tipit kontaktues dhe përgatitet nga bashkëpunëtorët e vegjel. Është edukues dhe argëtues. Realizohen tema dhe organizohen anketa e kuize diturie per te vegjël.  More...

by rdiogjk | Published 12 years ago
By rdiogjk On Monday, October 1st, 2012
0 Comments

PROGRAMET PER FËMIJË

Transmetohet cdo dite prej ores 10:05 deri më 10:30 dhe për temë ka aktulaitetin e femijeve. Është i tipit kontaktues dhe përgatitet nga bashkëpunëtorët e vegjel. Është edukues dhe argëtues. Realizohen More...