.
Published On: Mon, Oct 1st, 2012

BUQETË DËSHIRASH

Share This
Tags

‘Buqetë dëshirash’ është hapsira që i jepet dëgjuesve të radios, që përmes telefonatave apo SMS-ave, të mund të kërkojnë këngën e tyre të preferuar. Ajo transmetohet në dy termine, paradite nga ora 11:15 deri më 11:55 dhe pasdite nga ora 19:15 deri më 19:55.