.
Published On: Mon, Oct 1st, 2012

RADIO-REVISTA

Share This
Tags

Përmes edicioneve kryesore të lajmeve dëgjuesit e rajonit të Gjakovës kanë mundësi të informohen më gjerësisht rreth problemtaikave aktuale nga fusha të ndryshme. Në këto edicione sjellim mini-intervista rreth zhvillimeve në Gjakovë, por edhe kronika dhe tema aktuale.  Radio-revsitat transmetohen në katër termine dhe atë me fillim prej orës 12.00; 14.00; 17.00 dhe 19.00.