.
Published On: Thu, Oct 4th, 2012

VIKENDI RINOR

Share This
Tags

Emisioni ‘Vikendi Rinor’ transmetohet çdo te shtune prej ores 15:15 deri ne oren 17:00, Biografia e nje personaliteti te shquar, kuriozitetet dhe mysafiri ne studio jane pjese te perhershme te ketij emisioni, ka per qellim informimin e bollshem ne çdo sfere tek degjuesit.