.
Published On: Mon, Oct 1st, 2012

NË VALËT E MËNGJESIT

Share This
Tags

Transmetohet nga e hëna deri të shtunën prej orës 8.00 deri në 10.00. Është I tipit informativo-argëtues. “Në valët e mëngjesit”, përmban informacione – servis lajme, biseda në studio për temat e ditës, muzikë dhe publicitet.