.
Published On: Mon, Oct 1st, 2012

PROGRAMET PER FËMIJË

Share This
Tags

Transmetohet cdo dite prej ores 10:05 deri më 10:30 dhe për temë ka aktulaitetin e femijeve. Është i tipit kontaktues dhe përgatitet nga bashkëpunëtorët e vegjel. Është edukues dhe argëtues. Realizohen tema dhe organizohen anketa e kuize diturie per te vegjël.