.
Published On: Mon, Oct 1st, 2012

VALA E RINISË

Share This
Tags

Transmetoht cdo të diele prej orës 18.00 deri në orën 20.00. Është kontaktues dhe më tepër argëtues. Realizohen tema rinore dhe organizohen anketa të muzikës së popullarizuar.