.
Published On: Sun, Dec 1st, 2013

Balotazhi, deri në oren 11:00 votuan 11.47%

Share This
Tags

votues-1Gjakovë- Sipas raporteve nga qendrat e votimit, procesi ka fillaur me kohë dhe po vazhdon të zhvillohet pa ndonjë problem. Vështirësitë në orët e hershme ka paraqitur vetëm moti me borë dhe reshje shiu.

Sipas KQZ-së, në komunën e Gjakovës deri në oren 11:00 kanë dalë në votim 12 mijë e 318 votues apo 11.47% e votuesve që është për 1 për qind më e ulët se në raundin e parë të zgjedhjeve më 3 nëntor.

Fluksi i votuesve në ndërkohë është duke u shtuar nga or në orë dhe shpresohet se moti më borë e reshje shiu nuk do ndikojë në daljen e votuesve./radiogjakova/