.
Published On: Mon, Oct 1st, 2012

INFO SHKURT

Share This
Tags

Në edicionet e lajmeve të shkurta që zgjasin 5 minuta sjellim informata aktuale që kanë të bëjnë me zhvillimet politike, ekonomike, kulturore e sportive në përmasat lokale, vendore dhe rajonale.

Koha e transmetimit të lajmeve shkurt bëhet në terminet e orëve: 9.00; 10.00; 11.00; 13.00; 15.00; 20.00; 22.00; dhe 23.00