.
Published On: Sun, Apr 28th, 2013

“Universal”

Share This
Tags

Emision qё  vjen çdo ditё nga ora 15:15 deri nё orёn 16:00 pёr  tё  sjellё informacione nga fusha tё ndryshme dhe muzikё nga tё gjitha zhanret muzikore.

Nё njё pёrmbajtje tё ndryshme pёr gjatё secilёs ditё ju vjen çdo herё e mё i freskёt.

Tё Hёnёn – Teknologji  & Pop.

Tё Marten  – Lifestyle & Hip-Hop /Rnb .

Tё Mёrkuren – Showbiz  & Dance & House.

Tё Enjten – Kuriozitete/Shёndetёsi & Latino Music.

Tё Premten – Aforizma / Thёnie & Rock Balads .

Qёndroni tё informuar çdo ditё vetёm me “UNIVERSAL “