.
Published On: Thu, Oct 16th, 2014

R A D I O F E S T 2 0 0 4 – edicioni i I-rë

Share This
Tags

Më 27 dhjetor 2004 në restaurant “Oita 2” në Gjakovë u mbajt mbrëmja finale e RADIOFESTI-it të I-rë.

Me një program kulturo-artistik, me pjesëmarrjen e këngëtarëve dhe humoristëve më të mirë, u publikuan dhe rezultatet në marketing dhe radioreportazh.

Punimet e radiostacioneve u vlerësuan nga juria profesionale në përbërje të: Hivzi Krasniqit (Prishtinë), Agim Binakut (Prishtinë) dhe Osman Gorancit (Prizren).

 

ÇMIMET NË “RADIOFEST ’04”

Kategoria: RADIOREPORTAZH

Çmimi i I-rë: RADIO GJAKOVA
Emërtimi: FSHATARJA JONË, autore: Shpresa QARKAXHIJA

Çmimi i II-të: RADIO MALISHEVA
Emërtimi: FUSHË ARRËZI, autor: Habib ZOGAJ

Çmimi i III-të: RADIO DRENICA (Skënderaj)
Emërtimi: SËRISH VJEN MARSI, autor: Murat MUSLIU

START RADIO  (Rahovec)
Emërtimi: TË GJITHA NË START, autore: Bjondina BAJRAKTARI

Kategoria: RADIOMARKETING-PUBLICITET

Çmimi i I-rë: RADIO PLUS (Prishtinë)

Çmimi i II-të: RADIO PANDORA (Gjakovë)

Çmimi i III-të: RADIO GJAKOVA