.
Published On: Thu, Oct 16th, 2014

R A D I O F E S T 2 0 1 4 – Konkurs

Share This
Tags
Radio Gjakova me kënaqësi ju fton të jeni pjesë e aktivitetit përkatësisht e Edicionit të dhjetë të Fastivalit Mbarëkombëtar të Radiostacioneve “RADIOFEST 10 ” të cilit këtë vit i bashkohet edhe shënimi të 35 vjetorit të fillimit të punës së Radio Gjakovës.
Presim krijimtarit tuaja në fushën e radio-reportazhës, Raport radiofonik-gazetaresk dhe spot publicitar-marketing. Radio-stacionet mund të marrin pjesë edhe me një nga këto krijimtaritë e kërkuara.
Të bashkangjitur e gjeni konkursin “ radiofest 10 ”
Ju lutem paraprakisht të konfirmoni kontributin tuaj me audio-krijimtari në këtë aktivitet, sepse do të na ndihmonte në punët organizative.
Me kohë ju njoftojmë edhe për datën e mbajtjes dhe agjendën në detaje të të dy festave: “Radiofest 10” dhe “35 Vjet Radio Gjakova”.
Ju faleminderit!
Me shumë respekt nga Radio Gjakova
Skënder GOLA, drejtor
tel.mob +355 44 12 33 77
Zeki Vehapi, redaktor
+355 44 15 49 72