.
Published On: Mon, Oct 1st, 2012

E DIELA ARGËTUESE

Share This
Tags

Transmetohet cdo të diele me fillim prej ores 07:00. Është i karakterit informativ, dokumentar, sportive dhe argëtues. I dedikohet dëgjuesve të të gjitha shtresave sespe brenda këtij programi ka emisione për fëmijë, të rinj dhë pleq. Pjesë e së ‘Dieles argëtuese’ janë dhe emisionet tashmë të njohura si: “Ia themi Pleqërishte”, “Pasditja argëtuese sportive”, “Anketa Hiti i javës”, “Java në syrin tonë”, “Anegdota e ditës”, “Për ju adoleshent” etj.