.
Published On: Mon, Oct 1st, 2012

MOZAIKU I MBRËMJES

Share This
Tags

Eshtë një  mozaik blloqesh, emisionesh e  rubrikash nga më të ndryshmet dedikuar shijes, interesit dhe disponimit të audiences së Radio Gjakovës që emetohet ccdo të enjte nga ora 20. Pos blloqeve e rubrikave të shumta si “Hitet më të reja”, “Evergreen” apo ato të këshillave mbi botën e gruas, vend meritor zë emisioni “Bashkë drejt së ardhmes”  në të cilën, bashkë me të ftuar, trajtohen problematikat sociale me rëndësi për qytetin tonë.