.
Published On: Mon, Oct 1st, 2012

Radioaktiv

Share This
Tags

Transmetohet çdo të shtunë prej orës 17’30 – 20’00 emision i cili realizohet përmes rubrikave të ndryshme si, “Top Charts” Hitet e fundit, këngë që pushtojnë toplistat. Janë 20 këngë që rënditen në pozita të ndryshme brenda Top 20 këngëve më të suksesshme të javës.

18’35 – Mysafiri në studio, intervistë me një personalitet të njohur të jetës publike.

19’15 – Buqet dëshirash & Hiti i javës nga produksioni i huaj, është hapsira që i jepet dëgjuesve të radios, që përmes SMS-ve, të mund të kërkojnë këngën e tyre të preferuar dhe njëkohėsisht të votojnë për një nga tre propozimet të cilat janë në garë për hit të javës.

…Bëhu aktiv me radioaktiv me Albana Curri!