.
Published On: Sat, Jul 22nd, 2017

Më 1 dhe 2 gusht, festë për bashkatdhetarët

Share This
Tags

Ministria e Diasporës ka publikuar axhendën e aktiviteteve kulturore që do të mbahen për nder të bashkatdhetarëve.

Në komunën e Gjakovës organizimet për bashkatdhetarët, janë paraparë të mbahen me datat 1 dhe 2 gusht.

Në Çarshinë e Vjetër dhe në Parkun Kulturor “Ali Podrimja” pritet të mbahen koncerte me këngëtarë dhe grupe të ndryshme muzikore, valle dhe ushqime tradicionale./radiogjakova/